Cze-To-Fa

Cégünk 1985 áprilisától egyéni vállalkozásként működik. Kezdetben furnéros kisbútor gyártással, napjainkra már egyedi méretű szoba és konyhabútorok illetve belsőépítészettel, lépcsők, galériák, korlátok készítésével is foglalkozunk.

Céginformáció1990-től a speciális gépeknek és az új egyre pontosított technológiának köszönhetően ÉMI által bevizsgált profi nyílászárókat gyártunk.
A kültéri nyílászárók különböző típusait készítjük, mint például hőszigetelt ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, teraszok, télikertek.
A műemlék ablakok speciális egyedi változatait is akár hőszigetelt változatban, vagy eredeti vasalatú és eredeti keresztmetszeti változatában is legyártjuk egyedi választott színekre festve, igény esetén beépítjük.

A korszerű gépeknek köszönhetően valódi tömörfa megmunkálás, és a speciális furnérozás ötvözésével különleges tömörfa felületek megvalósíthatók.

Beltéri ajtók minden változatát, akár egyedi méretben is speciálisan furnérozva, speciális festési technológiával (alkatrészben festve a mikro-mozgások kivédése miatt) is legyártjuk a kapott méretek alapján.

A bútorgyártás kiterjesztése az intarziás és tömörfa bútoroktól, illetve a vákuumtechnika bevezetésével egyedi felületek legyártása is lehetséges.